maanantai 15. elokuuta 2011

Ihana, pelottava syksy!

Rrrrakastan syksyä!! Kuuulaita syysaamuja kun aurinko paistaa mutta on jo kohtuullisen viileää. Vilja tuoksuu ja ilma on kosteaa.
No, nyt kun talossa on ekaluokkalainen ja eskarilainen, on syksy erilainen. Aamuisin on huolehdittava yksi koulutielle ja kuskattava toinen eskariin. Viiden lapsen kanssa kaikessa on järjestämisensä :)
Mutta eniten pelkään lasteni pärjäämistä elämässä. Isompi, pohdiskelija, voi jäädä toisten varjoon. Pienempi, kiivasluonteinen "päätäpahkaamenijä", voi tulla hyljityksi nopeiden liikkeidensä ja voimakastahtoisuuden vuoksi. Kumpa voisin varjella pieniäni vielä. Pitää heitä lähellä, päästämättä suureen maailmaan.

Ymmärrän kuitenkin, että on tullu aikalöysätä otetta. Voin vain antaa eväät elämään. Heidän on opittava selviytymään monista asioista itse.
Tänä aamuna ekaluokkalainen oli täynnä intoa ja jännitystä kun sai mennä yksin koulumatkan. Saattelin pienempien kanssa isosiskon ensimmäisen risteyksen yli. Ja toivotin turvallista matkaa. Turvallista matkaa elämäsi tielle, pikkuinen!


Asiasta viidenteen.

OSTAN Polarn o pyretin, Ticketin, Cupcaken tai Molon haalarin pojalle 98cm (tai Cupcake 104cm)!
Tarjoa kuvan ja hinnan kans mirazzu @ gmail.com

Ja jos jollain on hyväkuntoinen toppatakki koossa 134cm tai vedenpitävät toppahousut 134cm, saa myös tarjota! :)

3 kommenttia:

  1. Varmasti jännää ja pelottavaa, kun lapset aloittaa koulun. :)) Ihanaa syksyä!

    VastaaPoista
  2. On tämä hurjaa :) Tuntuu niin epätodelliselta.. ei meinaa osata ollakkaan liian hiljaisessa talossa! :)
    Mutta aikaa kutakin! Ihanaa syksyä sullekin!! :))

    VastaaPoista
  3. Heippa, meiltä löytyisi turkoosi PO.Pin haalari koossa 98cm myyntiin, 40€ + pk. Käytetty ja jonkin verran polvissa ja pepussa karheumaa. Pitää vettä normaalisti. Hyvä haalari ja tosi nätti väri. Laita vaikka sähköpostia mun blogin kautta jos kiinnostaa.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! :)