sunnuntai 15. elokuuta 2010

Kirppistelyä ja aleja!

Kamera on miehellä lapissa, joten kuvia en valitettavasti saa laitettua. Mutta kerron kuitenkin! :) Kerrankin mua onnisti! Oon himoinnut me&i:n puolikuu-mekkoa tytölleni, sitä koskaan kuitenkaan en ole raaskinut ostaa. Lauantaina menin Paljekirppikselle ja kas, siellä se roikkui! <3 Ihan uudenveroinen (liekö pestykään), koko 86/92 ja hinta 4e! Vähä mietin kokoa, kun tyttö normivaatteissa käyttää 98/104cm mutta mekko on ihan just passeli! Oon onnellinen :)
Tänään sitten kävin pikaseen kattoon Kappahlin alet ja löysin pojalle "windstopperin", (alehinnoista puolet pois) hintaan 9,95e. Syystakki onkin ollut pojalle hankintalistalla ja onnellisena sen mukaan nappasin! :) Takki on tumman sininen, valkoiset tereet. Ajattelin ommella kaveriksi Metsolan sini-valkoraitaisesta joustiksesta pipon, Lapikkaan talossa-blogistin tyyliin! :) Lisäilen kuvia kun saan taas kameran...

Meillä siis isimies on töissä lapissa. Ollu viikon. Ja on vielä kaks ennenkun mekin sinne päästään muuttamaan. Kova on ikävä. Mulla ja lapsilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! :)