torstai 19. elokuuta 2010

Talven vaatteita

Monissa blogeissa on jo alettu miettimään tulevia pakkasia. Ah, niin ihania tämän kuumuuden jälkeen! Joo tiiän, ei sais valittaa kun kerranki on ollu lämmintä...
Mutta musta on niiiiin ihana että on syksy! <3 Voi niitä kuulaita syysaamuja kun maa narskuu yöpakkasen jäljiltä, vilja tuoksuu, ensimmäiset kirpakkaat aamut nipistää nenänpäätä. Oi.

Niin mutta mun piti kirjottaa talvikamppeista.Vanhimmalle tytölle löysin kirpparilta tosi hyväkuntoisen Jonathan toppahaalarin, 15e. Se oli niinä päivinä kun lämpömittari huitoi yli 30'. Ei varmaan monella tullu mieleen toppavaatteet :D No kuitenkin, ajattelin sen piha- ja kakkospuvuksi. Mietin vaan että käyttääkö eskarilaiset enää haalaria? Eskarissa siis? Vai onkohan lie jo liian vauvamaista..?
No, kotipihalla nyt ainakin on enemmän kun tarpeellinen. (Varsinkin sielä lapinmailla). Näin luulisin.

Toiseksi puvuksi metsästän kaksiosaista, vedenptävää toppapukua koossa 122cm. Kellään tietoa??

Kahdelle muulle tytölle vielä kävi viimetalven haalarit. MUTTA. Tämä meidän pienimies. On ilman haalaria. Mä niin tarvisin, mielellään jonkun unisex haalarin koossa 86-92cm. Täytyis siis olla ainakin vedenpitävä. Jos joku tietää kenellä olis, nii saa vinkata :)

Olisin kiitollinen! <3

2 kommenttia:

  1. http://4.bp.blogspot.com/_D_retCJA_NY/S3lm2Dug1VI/AAAAAAAABvo/VhFZ_PYzuJ8/s1600/helmi%2B180.jpg

    Mulla olisi 86 kokoisena tuollainen violetti-valk-viininpunainen Kappahl haalari. Piti kosteutta tosi hyvin:) Sopisko tuo pojalle vai onko liian tyttömäinen?

    VastaaPoista
  2. Ihana kuva! Meilläkin on tuo Remun haalari :) On tuo pienempi ehkä liian tyttömäinen mun makuun. Jotenki pitäis olla tosi neutraali unisex kun jo kolmea tyttöä on tässä vaatettanu ;)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! :)