sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Sekametelisoppa

Ihana päivä! :)
Torstain ultrassa paljastui että pelko napanuoratyrästä on aiheeton. Kaikki oli pikkuisella vallan mainiosti! Voi siis ehkä jo huokaista helpotuksesta ja alkaa taas nauttimaan raskaudesta. Ehkä uskallan jo taas alkaa hypistelemään pikkuruisia vaatteita ja pyörittelemään nimiehdotuksia :)

Tämä aamu oli ihana! On jo niin jouluolo. Aamulla heräsin pirteänä ennen muita ja sytyttelin pimeän talon täyteen kynttilöitä. Laitoin uuniohrapuuron tulille ja istahdin sohvannurkkaan kahvikupposen kanssa joululauluja kuunnellen. Tuli niin onnellinen olo! Ihan kohta on joulu <3

Ihan pakko mainita, että Arkirakkaus blogin dibsukan innoittamana minäkin tilasin kasan helmiä. Kylläkään en uskaltanut mitään koruvaijereita enkä pihtejä alkaa tilaan, ihan vaan joustonauhaa ja valmiita ympyrävaijereita riipuksille. Tilaus lupasi kotiutua parissa työpäivässä! Miten maltan odottaa..?! :) Ehkä saan tytöille ainakin yhdet arkihelmet pukinkonttiin. Postia odotellessa siis!

4 kommenttia:

  1. Ihania uutisia ultrassa!Tuliko muutes sähköpostini nyt perille kun yritin uudestaan eilen illalla?En tiedä miksi se takkuilee koko ajan :(

    VastaaPoista
  2. Koitin nyt laittaa vielä gmailin kautta uudestaan. Jos ei nytkään onnitu niin tulen laittamaan tiedot tänne sinun blogiin :)

    VastaaPoista
  3. Laitan nyt varmuuden vuoksi vielä tähänkin tietoja...


    Malli on siis Cerox Sport (leveämmät renkaat) ja tulleet meille uudenveroisina käytettyinä. Olikohan vuoden 2007 mallia, en mene ihan takuuseen. Väri on joku black check tms. Vaunuissa on saman sarjan pehmeä kantokoppa, josta saa myös makuupussin. Lisäksi mukaan saa uudenveroisen Emman mustan jalkapeitteen.

    Vaunut ovat mielestäni edelleen siistit ja hyväkuntoiset, malli ei taida olla muuttunut miksikään ja näitä säilytetty aina sisällä lämpimässä. Heittoaisa ja hyvät jousitukset ym löytyy. Kuluminen näkyy eniten renkaissa (puhkeamattomat), mutta siinäkin "vika" on vain kosmeettinen, eli renkaita ei tarvitse uusia ellei halua. Musta kuomu on myös jonkin verran haalistunut auringossa. Vauntu on täysin pesty ja laitettu säilöön. Tarkastan toki vielä vaunut uudelleen kun ne tuolta kaivan, jos vaikka olen unohtanut jotain.

    Hintapyynnöski olin ajatellut 230e ja kulkevat täältä pohjanmaalta ainakin Tampereen suuntaan ja Kirkkonummen suuntaan ilmaiseksi..

    Laitahan mailia jos haluat vielä kuvia näillä tiedoilla..

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! :)