torstai 17. maaliskuuta 2011

Lakosta... öhöm!

Tilauslakko.. Niin, sehän oli tuhoon tuomittu jo alusta pitäen! :D No ei vaan pakkohan mun oli käyttää hyödyksi H&M:n -50% alet. Tytöille iso kasa caprilegginsejä kesäksi (joita meillä siis käytetään toooosi paljon kesäisin) mekkojen ja hameiden alle ja itelle kans jotain pientä. Mutta nää oliki oikeasti tarpeellisia :) No joojoo, seliseli...

Vauvakuulumisia taas. Nyt meneillään 29. raskausviikko. Kävin vauvan munuaisaltaan laajentuman vuoksi seurantakontrollissa viimeviikolla ja uutiset ei ollu mitenkään rohkaisevia. Kerrottakoon tässä välissä, että meidän 2v:ltä poistettiin tammikuussa vasen munuainen, multikystisyyden vuoksi. Eli veljen munuainen ei koskaan toiminutkaan ja se tarpeettomana poistettiin. Leikkaus ei ollut pienimmstä päästä, mutta meni hyvin.
Noh, nyt tällä pienellä tulokkaalla epäillään samanlaista munuaista. Lääkäri ei osannut kuitenkaan sanoa varmaksi, onko näin. Molemmat munuaiset vauvalla oli laajentunu, toinen enempi. Ja tässä toisessa näkyi niitä nesterakkuloita TAI suonia. Kontrolli kuukauden päähän.
Mutta ollaan luottavaisia, kun toinen näytti kuitenkin normaalilta. Yhdelläkin munuaisella siis pärjää ilman minkäänlaisia rajoituksia :)

Masuvauvan painoarvio oli 28+1 1170g. Hyvin kasvaa, ja siltä tuntuu ja näyttääkin! :)
Vaunuasiakin on päätetty. Kalastetaan käytetyt Emmaljungat. Käytiin hiihtolomalla katseleen tarjontaa lastentarvikeliikkeissä, enkä vaan voi käsittää että uusista saa pulittaa 850e! Ihan perusmalleistakin! Minusta on järjetöntä maksaa melkein tuhat euroa vaunuista! :O
No mutta kukin tavallaan :) Haluan kuitenkin Emmaljungan edge duot, jotka toivottavasti tulee piakkoin hyväkuntoisina vastaan :) Saa vinkkaillakin!
Nyt herkuttelemaan banaani-jugurtti-myslitikuilla, jotka on pakasteessa jähmettymässä :P


                               Aurinkoista, ihanaa KEVÄTTÄ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! :)