maanantai 21. lokakuuta 2013

Pienten koululaisten huone



Ikean sivuja selaillessani mietin isojen tyttöjen huoneen uudistusta. Huoneessa asuu toka- ja kolmasluokkalaiset tytöt. Lähitulevaisuudessa huonetta täytyisi uudistaa, jotta sinne saataisiin lisää tilaa. Huone on pieni, joten kerrossänky toisi kaivattua lisätilaa. Nyt huoneeseen ei sänkyjen lisäksi mahdu kuin yksi isäni tekemä vanha kaappi.

Keräsin vähän kollaasia, millaisia juttuja sinne haluaisin. Kerrossängyksi haluaisin niin kovin Ikean Tromsö sängyn joko valkoisena tai metallisena, mutta sitä ei näkynyt Ikean verkkokaupassa? Onkohan lie lopetettu koko sängyn myynti :(

LINNMON/ADILS GULÖRTMOSSENBOLLKAKTUS
Linnmon pöytä 17,99e, Gulört-tyyny 4,99, Mossen koristetarra 12,99, Bollkaktus verhot 29,95 (Kuvat Ikea)

Tuo puu-tarra on aivan ihana! Korkeus 185cm joten on tosi näyttäväkin. Tuonne alle sopis pikkuinen jakkara tai jokin säilytysarkku, jonka päälle haluaisin esimerkiksi Kaunis pieni elämä -shopissa myytävän aivan ihastuttavan Pupulampun. Sopisi ihanasti tunnelmavaloksi ja yövaloksi. 
Pupulamppu
Kuva Kaunis pieni elämä -shop

Tuolla kaupassa on muuten aivan ihania juttuja vaikka millä mitalla! Kannattaa käydä kurkkaamassa! Varsinkin Mailegin puput ovat vieneet sydämeni. Niitä ostaisin ehdottomasti hyllyn reunalle istumaan. :)

Matto ja tuoli onkin omasta takaa, jotkaa sopisivat huoneeseen. Pöydän kaveriksi jonkinlainen lipasto ja pöydälle lamppu. Niitä en ole vielä löytänyt täysin mieluisia vaihtoehtoja. Kerrossänkyihin haluaisin jotkin kivat lukuvalot tytöille, mutta nekin on vielä etsiskely asteella. 
Toivottavasti saadaan pian mahdollisuus alkaa huoneen uudistukseen! :) Lupaan sitten ennen-jälkeen -kuvat! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! :)