lauantai 10. tammikuuta 2015

Ommeltuja

Pitkästä aikaa innostuin ompelemisesta. Taukoa on ollut varmaan vuosi... en ole saanut koneiden säätöjä millään kohdilleen ja nytkin ne on sinnepäin. Sen siitä saa kun tyytyy halpoihin markettikoneisiin.

Huhtikuussa olisi tarkoitus meidän perheen kasvaa yhdellä pienellä tytöllä ja sehän on saanut tämän äidin höperöitymään kaikista rimpsuista ja mekoista ja leggareista jajaja.. mutta toisaalta omaa silmää miellyttää suuresti myös selkeät, yksinkertaiset jutut. Saattaa siis pikkuneidin vaatekaappi olla oikea tyylien sekamelska :)

Mutta tässä puhelinkuvia. Ajattelin että on kiva että jää edes joku merkintä näistäkin itselle muistiin. . Parempi siis huono puhelinkuva kuin ei kuvaa ollenkaan!
Leggareita 56cm
Näitä on nopea ommella! Mustat Metsolan ribbiraitaa (?), pinkki trikoo Löytö-Palasta ja keltainen trikoo on myös Metsolasta.


Tämän "kipparitakin" tein paksuhkosta harmaasta joustocollegesta. Napit vielä puuttuu, jospa löytyisi vielä mieluiset. Kaveriksi ruusukepipo koossa 36cm :) 




Tätä Hukka kangasta tilasin muistaakseni 50cm Tuikkeelta. Eihän sitä raaski kokonaan leikata niin pitää tyytyä pikku paloihin. :) tässä jo mehut rinnuksilla... Harmittaa että kaava oli noin kapea. Pääsempähän pian tekemään isomman ;) 
Vielä savan ryhmästä idean saaneet housut! Näissä ei siis ole sivusaumoja ja taskut on tuollaiset ulkonevat aarretaskut :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! :)