keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Pari jumpsuittia

Täälä vaan ommellaan vaatetta vaikka en ollenkaan tiiä miten ne sitten käy vauvalle. Ottobren kaavojen mittasuhteet kun on väliin vähintäänkin mielenkiintoisia.
Villikko haalaria on kuitenkin kehuttu niin monessa paikkaa, että yritin.

Haarakiila... se on jotain mitä en saa millään kunnolla asettuun! Miten ihmeessä se muka voi olla niin vaikeaa?

Taaperon housuista jäi aikanaan pätkä tätä Metsolan joustocollegea. Siitä sai vielä jumpparin ja sitä jäi vieläkin. Hupun otin saman lehden ulkohaalarista, korkeutta vain madalsin. Vetoketju lisätty myös ja eka kertaa kokeilin tuota kantattua vetoketjua ja kivalta näyttää!


Ompa kerrassaan surkea kuva. Luulin ottaneeni päivänvalolla uuden mutta tämä siis illalla pimeässä puhelimella napattu.

Eilen nettiä selaillessa törmäsin kierrätysfarkkuhaalariin ja samantien tiesin että sellaisen haluan kevätvauvalle! Kello oli jo paljon, mutta ei auttanut kuin mennä penkomaan miehen vaatekaappia, josta arvelin parhaatpäivätnähneitä housuja löytyvän. Löytyihän sieltä,  ja ei muutakuin Villikkoa suurentamaan. Piirsin koon 68cm ja hihat ja lahkeensuut 56cm mukaan. 

Vuorista oisin halunnu valkoisen ja resoreista kunnon pinkit, mutta koska haalari oli saatava heti valmiiksi, tyydyin siihen mitä kaapissa oli. Metsolan keltaista ribbiraitaa ja resoreiksi mustaa vastaavaa. Tämän kanssa on tulossa vielä valkoinen ruusukepipo, kunhan niskajumit hellittää sen verran että pääsen taas istumaan koneiden äärelle. :)


Taskunsuuhun saa kätevästi kiinni tuttinauhan. 

Värit on näköjään kuvista riippuen mitä sattuu, todellisuus lienee näiden kahden välillä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! :)