sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Asiasta ja sen vierestä

Tääläkin on mietitty jo kevätvaatteita. Eikä meidänkään vaatetuksesta taida löytyä muuta kuin ne sata kertaa muissakin blogeissa näkyneet ;) Paitsi eilen sain äidiltäni ihanan yllätyksen! Lasten mummu siis kutoo, mutta ei ole suostunut kokeilemaan mun himoitsemaa norjalaismyssyä. Ei kuulemma osaa. No kissanjalat, kyllä tiesin että jos ohjeen hänelle saisin, niin varmasti osaa! :)
Nyt olimme mummulassa, ja mitä sainkaan! Katsokaas! :)
Pipo ja säärystimet mummulta, takki Kappahl

Mummu ei siis tiennyt meidän kevätvaatteista mitään, mutta ihanasti antaa väriä settiin! Kiitos!! :) Tämä takki siis tulossa tytölle 3v ja kaveriksi Lindexin mustat vk-housut ja Remun harmaat.


Pikkuveljen kaupunkivaatteitakin on mietitty.
Takki Lindex, kengät h&m, pipo omatekemä
Pieni mies sai myös mummulta sinisen norjalaismyssyn ja villasukat! <3


Ja sitten "muutama" sana raskaudesta, taas. Mulla siis kohdunkaula on selkeästi lyhentynyt ja suu pehmeä :( Viikkoja tänään 25+6. Hui, ompa niitä tosiaan jo paljon! :)
Käyn tiheästi äitipolilla tarkistuttamassa tilannetta, joka nyt onneksi näyttää siltä, ettei mene suuntaan eikä toiseen. Pelottaa silti, jos tämä pikkuinen ei maltakaan pysyä mukana turvallisille viikoille. Kaksi aiempaa syntyi siis 34 ja 35 viikoilla. Molemmat olivat pari viikkoa sairaalassa syönnin opettelussa. Sekin aika tuntui niin pitkältä ja raastavalta! Jos tämä uusin tulokas syntyisikin jo lähiviikkoina... sitä en uskalla edes ajatella. Siksipä olen totellut täti Lääkäriä, ja ollut vaakatasossa niin paljon kuin suinkin.
15.3 on seuraava kontrolli jossa kontrolloidaan myös vauvan laajentunut munuaisallas. Siihen asti koitan kuluttaa sängyn ja sohvan pohjaa... Paljon mieluummin kuitenkin makoilen kotona ja otan toooosi iisisti, kun toinen vaihtoehto on maata sairaalassa. Joten nyt varpaat ristiin että saadaan vielä viikkoja kasaan! :)
Vauvallekin on tullut vastaan paljon kirppislöytöjä. Pitäis nekin esitellä :) Vaunutkin on mietinnässä, raaskisinko ostaa Emmaljungan yhdistelmät joista niin haaveilen, vai tyydynkö johonkin halpismerkkiin... niissä kuitenkaan ei usein ole erillistä ratasosaa ja sitten koppa on hetkessä pieni. Onko kenelläkään kokemusta alle 500e:n yhdistelmistä? Mielellään kuulisin kokemuksia ja hyviä/huonoja puolia.

2 kommenttia:

  1. Moi!

    Meillä on Brion happy kombit mustana ja olen ollut kyllä mielettömän tyytyväinen niihin. On jämäkät, laadukkan tuntuiset ja menee lumessakin kuin unelmat. Ei nyt ehkä ihan mitkään "ostoskeskuspyöritys"-rattaat, mutta menee kyllä sielläkin tarvittaessa ihan mukavasti. (toissapäivänä juuri oltiin ideaparkissa ja ikealla koko päivä vaunut mukana) On lisäksi vielä nätitkin. Meillä maksoi tarjouksessa 495 €, en tiedä minkä hintaiset normaalihinnalla on. Voin kyllä suositella!

    VastaaPoista
  2. Moi!
    Kiva kuulla!! Mehän ei siis mitään ostarivaunuja tarvitakaan, vaan lähinnä tilavat, kestävät ja hyvin kulkevat pelit :) Täytyykin katella niitä...

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! :)