tiistai 8. helmikuuta 2011

Kaaoksen hallintaa

Tänään on jo ehtinyt sattua ja tapahtua. Nuorimmaisen 2v neuvola oli aamulla, kaikki ok. Hienosti on keskosesta kasvettu, 14,9kg ja 90cm! :)
Yks parituntinen vierähti siihen, että soittelin ees taas oysin ja lks:n välillä. Silmä-, allergia- ym. kontrolliajat pitääkin ite muistaa siirtää ja tilata paperit oysista lks:aan lähetettäväksi. No, nyt LUULEN, että kaikki tarvittavat paperit on oysista tulossa lks:aan. Tai sitten ei.
No, siinä välissä tarkistelin H&M:n puuttuvaa tilausta (joka siis OLI jo tilauksessa). Jätin tietokoneen auki tilauksen kohtaan ja kuinkas ollakkaan... hetken kuluttua kun palasin koneen ääreen, tilaussivu ammotti tyhjyyttään. Talossa oli hiiren hiljaista. Tytöt.
Äkkiä yritin kaivella uudestaan kyseiset tuotteet ostoskoriin MUTTA. Ihanat ruusuke t-paidat... koot oli loppu. Ihanaakin ihanempi pikkupojan neulepaita, joka oli tilauksessa -50% oli enää normihinnalla myynnissä. Äkkiä soitto asiakaspalveluun, jossa kiva setä sanoi ettei tilauksen aikaisempaa sisältöä ole mahdollista palauttaa ja ikävä kyllä, koot on loppu eikä alennuksia enää voi antaa. Kiitos hei. Ja yhyyyyyyy!

Koitin sitten vielä viimeistä oljenkortta ja soitin rovaniemen h&m:lle. Ihastuttavia pakkosaadaruusupaitoja oli vielä oikeissa koossa jäljellä ja myyjä ilmoitti "meillä on vaan päivävaraus". Ei oo totta! Perjantaina olis muutakin käyntiä rovaniemelle, enkä nyt välttis kuitenkaan niitten muutaman t-paidan takia viittis ajaa 200km... No. ONNEKSI täti oli kiltti ja aiko laittaa paidat perjantaihin asti varaukseen. KIIIITOOOOOS! Jee! Ihanaa! :) Näitä tulee meille, kaikissa kolmessa värissä :)
kuva h&m

Mutta se neulepaita nyt jäi saamatta. Ainakin sillä -50%:lla. :( Nyyh.

Raskaudestani. Nyt siis viikko 23+1. Torstaina kävin lääkärissä ja supistukset ovat tehneet tehtävänsä.. kohdunkaula oli lyhentynyt ja suu pehmentynyt. :( Nyt sitten tiukka käsky ottaa rauhallisesti ja makoilla. Perjantaina siis Rovaniemelle äitipolille tarkistuttaan tilannetta. Mutta joo, siitä makoilusta. Se on vähän haastavaa kolmen pienen kans, ja neljännen jonka haen pian eskarista :D Mutta nyt vaan pidetään varpaat ristissä että pikkuinen pysyisi menossa mukana... :)

Nyt täytyy jo kiirehtää. Pyykkikori natisee liitoksistaan ja ulkona odottaa vaihteeksi lumityöt. Lastenhuoneen lattiakin huutaa armoa jossain leluröykkiön alla...

2 kommenttia:

  1. Ohhoh! Onpas pitkä 2-vuotias! Ja keskonen vielä. :) Onko tuo 2v korjattua- vai kalenteri-ikää? Ja minkäkokoinen keskonen oli syntyessään? Oikein paljon lisää masuviikkoja uudelle tulokkaalle!

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa lukijaksi! :) Korjattua ikää ei ole koskaan viralliseti laskettu kun on ns. "puolikeskonen". Syntyi rv 34+5 ja paino 2500g. Kiitos, viikkoja tarvitaan! :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! :)